SYNLIGHED med Konceptbiler

At tiltrække kunder kræver synlighed i markedet. Audi ønskede at sætte yderligere fokus på deres Quattro modeller i et specifikt kundesegment, jægerne. Det blev BSM Reklame - som fik opgaven.

Der blev brugt mange timer på at studere diverse jagtmagsiner, surfe på nettet og mange skitsetimer senere kunne vi præsentere oplægget for Audi Fredericia. Oplægget blev taget rigtig godt i mod og resultatet taler vist for sig selv. I Audi termer kan man roligt sige - Vi er yderst tilfredse.


Folieindpakning

Audis Q5 quattro er designet med en camouflagefolie (print og laminat fra Arlon) helt fra bunden, og folien dominerer hele bilen. Camouflagen har fået tilført dyb signal orange på udvalgte flader, bl.a. sidespejlene, som også har Audis fire ringe præget i folien. Selv de store sorte alufælge har fået folieindpakkede kapsler - det hele ligger i detaljen.

Audis A6 Allroad quattro monteret med kvalitetsfolie fra 3M i sort børstet, som fremhæver de markante linjer. Vi har hentet inspiration fra designs på jagtgeværer og printet detaljerede ornamenter på sølvfolie. Sølvfolien er monteret på spejle, spoiler, bagklap og som en lille brydning på siden. Folie med trælook har vi brugt som bindeled mellem bilens for- og bagende. På hjelmen har vi anvendt et dobbeltlag folie på logo og bogstaver for at opnå et præget look.

Audis SQ5 quattro er designet med en camouflagefolie med det patenterede mønster fra SnipeNSTrike (print og laminat fra Arlon). Camouflagen har fået tilført dyb signal orange på udvalgte flader, bl.a. sidespejlene, som også har Audis fire ringe præget i folien. Der er brugt en mat grøn i bunden af hele bilen. Selv de store sorte alufælge har fået folieindpakkede kapsler i det dybe signal orange - det hele ligger i detaljen.

Audis Q7 quattro monteret med kvalitetsfolie fra 3M i sort børstet, som fremhæver de markante linjer. Vi har hentet inspiration fra designs på jagtgeværer og printet detaljerede ornamenter på sølvfolie. Sølvfolien er monteret på spejle, spoiler, bagklap og som en lille brydning på siden. Signal orange er brugt til lige at fremhæve detaljen med vildsvinen som præger siden. Der er dobbeltlag folie af vildsvinet, så vi både opnår prægeffekt og en matsort for at fremhæve konturen. Folie med trælook har vi brugt i mindre omfang for lige at give et lille frækt snit på bilen. På hjelmen har vi anvendt et dobbeltlag folie på logo og bogstaver for at opnå et præget look.

 

Se flere billeder nederst på siden

 

 

© 2015 BSM Skilte & Deko / BSM Reklame ApS

Lanciavej 12F

7100 Vejle

Tlf. 7011 5156

bm@bsm-reklame.dk

EN DEL AF:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon