top of page
Lukasskolen.jpg

Foliebogstaver, Streamers til bilen, vinduet eller...

 

Udskåret folie

Bogstaverne/logo skæres ud i ensfarvet folie, og det overskydende folie fjernes. Streamerene bliver derefter belagt med applikationstape til at flytte bogaverne over på den endelig flade for montage.

 

Streamers printet i farve på hvid eller klar folie

Printet på kvalitetsfolie og udskåret i den størrelse og form du ønsker. Det er muligt at have flere linier tekst og logo i flere farver.

Streamerne kan laminieres med en tynd PVC-laminat, der øger holdbarheden i vaskehaller og overfor solens UV-stråler.

 

Klistmærker på folie

Klistermærker kan bruges til mange ting. Streamers, labels, advarselsmærker, pictogrammer, opmærkning, store facadeskilte og vindues-reklame er bare nogle af mulighederne. Kun fantasien sætter grænser.

Vores klistermærker bliver printet og konturskåret på ensfarvede folie, som f.eks hvid, gul, sølv eller guld, eller på en helt klar/gennemsigtig folie. Det er også muligt at få dækket sine facadevinduer med en one-vision folie som består af en folie med små huller. Folien kan man kigge ud af men næsten ikke ind af. Et eksempel som Middelfart Sparekasse i Vejle har gjort brug af - se mere her

 

Holdbarhed

Vi trykker med UV bestandige farver på folier af højeste kvalitet og kan tilbyde op til 3 års holdbarhed udendørs ivind og vejr. Endvidere kan vi tilbyde laminering for bedre holdbarhed overfor mekanisk påvirkning og UV-lys.

 

Kan I ikke selv montere har vi muligheden for sende vores faste montører rundt i landet.

bottom of page